Обосновани Футболни Прогнози

Пяст Гливице - Ягиелония Бялисток

18 Май 2024 - 21:00
Пяст Гливице
Ягиелония Бялисток
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.67
 

Днес ще се опитам да дам прогноза за двубоя от 33-ия кръг на футболното първенство в Полша в Екстракласа между футболистите на Пяст Гливице и Ягиелония Бялисток.

Време е да предоставя информация за предстоящия мач:

Пяст Гливице

Играчите на състава домакин са на 11-то място в класирането с актив от 42 точки, записани след 9 победи, 15 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 32 срещи са вкарали 37 гола и са получили 33 гола в собствената мрежа. На домашна сцена тимът е играл 16 срещи, в които е записал 7 победи, 6 равенства и 3 загуби, отбелязал е 24 попадения в противниковата врата и е допуснал 14 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Екстракласа играчите на Пяст Гливице са постигнали 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 11-2.

Ягиелония Бялисток

Отборът на гостите от Ягиелония Бялисток е първи в класирането с общ сбор от 59 точки, натрупани след 17 победи, 8 равенства и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 32 двубоя има голова разлика 73-44. На чужд терен тимът има 16 мача, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 5 загуби, вкарал е 30 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 28 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Екстракласа тимът на Ягиелония Бялисток е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 10 получени гола.

Пяст Гливице - Ягиелония Бялисток - преки двубои

В последните 5 играни мача между двата тима, тимът на Пяст Гливице има спечеленa една победа, отбора на Ягиелония Бялисток също има записанa една победа, а в 3 двубоя двата състава не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу състава на Ягиелония Бялисток, играчите на Пяст Гливице са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Пяст Гливице постигна успех в предишния си двубой в Полша, а у дома е с 3 поредни победи.

Отборът на гостите има успех в последния кръг в първенството на Полша, а далеч от дома допусна загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.67

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.