Унион Берлин Унион Берлин
16:30 18.05.2024 Бундеслига
Фрайбург Фрайбург
Първите два съботни топ двубоя са от последен 34-ти кръг в немската Бундеслига, в тях интригата е най-голяма. Първият ни отвежда в Берлин и култовият терен на Щадион ан дер Алт...
Хофенхайм Хофенхайм
16:30 18.05.2024 Бундеслига
Байерн Мюнхен Байерн Мюнхен
Разбираемо втората среща от последен 34-ти кръг в Бундеслигата ни пренася на Pre Zero Арена в градчето Зинсхайм за двубоя между Хофенхайм - Байерн Мюнхен, важен за последното ва...
Болтън Болтън
18:15 18.05.2024 Първа Лига
Оксфорд Юнайтед Оксфорд Юнайтед
В Лондон на митичната трева на Уембли днес ще се проведе първият от трите решаващи плейофни финала за изкачване дивизия нагоре, по традиция първият е между тимове от Лига 1. С н...

Бъди Победител с

Футболни прогнози

от Pobeditel.bg

“Айн, цу цвайн, цу драйн. Дрън!

Всеки ден от юли 1994 год. досега чета Футболни прогнози за днес докато си пия кафето сутрин и футболни прогнози за утре преди да заспя.

Какъв мач! Това беше футболна история, а също и първият път, когато направих залог в Еврофутбол. В един от тогавашните спортни вестници имаше секция озаглавена Световно първенство прогнози – дори си мисля, че някой от Еврофутбол беше написал тази прогноза и, разбира се, аз загубих 10-те лева, които бях заложил за победа на Германия.

Днес тази моя футболна треска продължава – без значение дали става въпрос за Висша Лига, Бундеслига или прогнози за Шампионска Лига – аз не мога да пропусна нито един мач и за мен, и за моите приятели, стана хоби да пиша почти всеки ден обосновани футболни прогнози<. И при теб ли е така? Как започна кариерата ти като футболен типстър?

Е, всъщност няма значение как – ако вече си експерт по футболни прогнози или пък правиш първи стъпки в спортните залози, нека да се забавляваме заедно, защото имаме нещо наистина готино приготвено за теб:

Айн – Предложения за залози от футболни фенове

Прогнозите и предложенията за залози на Pobeditel.bg не са единствено базирани на нашата страст към футбола. За да си успешен типстър имаш нужда от повече от късмет за прогнозите ти, а именно предложения за залози базирани на статистика или математически прогнози, които ще ти помогнат да познаеш даден мач.

В нашите топ прогнози за днес, ти винаги ще имаш на разположение както лично написана футболна прогноза от нашия екип от типстъри, така и предложения за залози на база математически прогнози. Нашата цел е да ти предложим прогнози с висока успеваемост и, разбира се, актуални и високи коефициенти за всички водещи лиги по света.

Без колебание разгледай нашите Футболни прогнози за днес!